Story Of My Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Omg ! Kerana Boyfriend Sanggup Hina Allah !!!
Sunday, 5 February 2012 • 19:09 • 0 Girl(s)


Assalamualaikum :)

Apa perasaan korang bila baca status budak ni , mesti rasa nak ATTACK puas puas kan ? =Whooaa ! cool cool cool #
act , boleh murtad ini budak ..

Menurut sumber , budak perempuan ni baru berumur 14 tahun . Sekolah baru tingkatan 2 , dah main rebut rebut cinta demi boyfriend. Belajar lah dulu dik ...
Jangan mudah binasa dan terjebak dengan cinta ni . Nanti merana diri , .Bukan mengutuk , tapi menasihat .
Jom lah kita sama sama nasihat dan doakan supaya budak ni kembali ke pangkal jalan .
Dan kata aku , kalau nak bercinta buat kerana Allah dari cara yang halal . Kalau tak kerana Allah ko tak lahir dekat dunia ni , so cubalah bersyukur .. :)

PAST • FUTURE
Bonjour!


Hey! My name is Aura. I'm 12 Years Old. Welcome to my sweet bloggie^^

Say Hi!

" Change with yours "

Memories

  • Anugerah Juara Lagu 26
  • Okay , aku sangat sayang kan kau walaupun ada ra...
  • Mencintai Seseorang :D
  • Tak Sabar :)
  • Perbezaan Diantara Cinta , Sayang , Minat Dan Suka...
  • Hati - hati Dengan Tindakan Anda
  • 19 Hadis Mengenai Wanita
  • Doa Pendekat Jodoh
  • December
  • TERIMA KASIHH !

  • Thanks!

    Basecode :AuraSabrina
    Basecode :Masterly_elmo
    Pictures : We Heart It