Story Of My Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
♥Terengganu♥
Wednesday, 6 June 2012 • 08:41 • 0 Girl(s)
#ASSALAMUALAIKUM and Hy#



Ececehh .. Yuyu tenga poyo dengan barang hantaran tu lah , Amboi , nak bawak yang penting aje kau kan yu , cincin tuu !.. hihii.. Haa !Tengok balik title kite tu ♥Terengganu♥ . Pada 1,2 dan 3 hari bulan 6 kite pegy Terengganu . For hanta rombongan sepupu kite , Muhammad Faris Ismail and tunang dye pulak Nur Baiyah :> Sweet je dorang neh. Rombongan yang follow pegi Terengganu neh sebanyak 6 buah kereta tau .Biase lah , Rombongan Cik Jenab lah katekan . Hahaa . Macam2 tempat lah kiteorang pegy , exmp : Masjid Kristal , Pasar Payang , Pesta Pantai , Pantai Teluk Ketapang and .. err.. tak ingat lah .. hihii . Kat sini kite ade letak gamba-gamba tuk tatapan korang semua . Enjoyy ! ^^



*This is my mama and I , ny pun suruh adik I tuk ambik gamba , my mama pun tak sedia lagy dah ambik .^^
#Hisyh= gelabah betul adik aku sorang neh !





*Ni kak Baiyah dengan mama dye kut .
#act , kite pun tak tau betul ke tak tu mama dye ^^


*This MUHAMMAD FARIS BIN ISMAIL . My cousin yang nak bertunang tuh ^^

MASJID KRISTAL





*Gambar neh mase kat depan Masjid Kristal , kalau tengok betul2 , my abah tak de kat situ . Mane tak nyer , dye yang jadi fotografi kat situ . Hihii ^^


* My mama , I and Laila ^^



*Alamakk , spoil lah pix neh , nak pulak dye kabur-kabur time neh . Tak cantik kan .. :'<

PANTAI TELUK KETAPANG


*Amboi amboi amboi , Best la korang . Perasan ta yang SAYA tiada di situ .:( kerana saya lah yang snap pix dorang .. Dah lah Smart ! Jelouse tahu tak !:(


*This My Adik. Muhammad Syafiq and Nur Laila Syazwani ^^


*I and My cousin . Siti Rohaida Ismail , 14thn . So , ade sesape yang berkenan ? Halo halo saya yaa :)

*Anda berminat sama kami berdua ? Sila tingalkan Number anda di Shoutbox . Terima Kasih ^^
#amboi kau yu , promote diri nampak !:D




*Jangan ketinggalan tawaran yang ISTIMEWA ! Kepuasan di jamin 100 % Anak Malaysia ! Wiwiiitt ! Cun tuu ! Nak nak yang pakai tudung pink tu kan ??^^
#PERASAN SUDAH !

Dah abis ... act banyak lagi pix yang kite nak masukkan , tapi Slow lah Intenet malam neh .. sorry erk ? nanty kalau ade gamba-gamba yang dirasakan sesuai kita masukkan lagy erk . kaykay , Jam pun sudah menunjukkan pada pukul 12.50 Pagi . And katil pun dah memanggil-manggil tu :) okay Good Night ! Assalamualaikum ^^





PAST • FUTURE
Bonjour!


Hey! My name is Aura. I'm 12 Years Old. Welcome to my sweet bloggie^^

Say Hi!

" Change with yours "

Memories

  • The Broken Heart
  • New Life , New Blog :)
  • 30 Perkara Perempuan tak Sempat Bagitau Lelaki :)
  • Cinta ♥ Jiwang
  • Bad Mood !!
  • Senarai Pemenang ABPBH Ke-25 Tahun . Tahniah Aaron...
  • Busyyyyyyyyyyy ):
  • Saudara/i , Tahniah kerana anda dipilih Tawaran Be...
  • Belajar Cinta Dari Cicak
  • Blog Hana Tajima Tudung Style

  • Thanks!

    Basecode :AuraSabrina
    Basecode :Masterly_elmo
    Pictures : We Heart It