Story Of My Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
New Life , New Blog :)
Tuesday, 5 June 2012 • 05:44 • 0 Girl(s)

Assalamualaikum :)

Hallo ,i'm back ! nampak tak title kat atas tu ? "New Life , New Blog" hihii.. maksud nyer kita nak mulakan hidup baru . mesti korang ter"tembak-tembak" dengan soalan DENGAN SIAPA kan kat kepala korang kan ? Tade lah , saya neh mane ade BF :) tak de sape pun yang nak kat kite neh . kita tak lah sebagus yang korang sangka kan . Kita nak mulakan hidup baru kita dengan my Abah ,my Mama , Adik-adik , Kawan dan yang paling penting BUKU ! Spm sudah memanggil-manggil doh .Lagipun , Kita dah tanak menangis , kita dah tak nak derita , kita dah tak nak sengsara , kita dah tak nak sakit kan hati sendiri , kita dah tak nak taruh harapan kat sesape lagy , kita dah serik . sakit dengan semua masalah yang datang . Tapi , kita sedar kita sbgai manusia kenelah sabar dan kuat kan ? :')Cukup-cukup lah dengan masalah yang ade , hati kita tak setabah dulu :) dah Rapuh sikit . hihii .. #melalut ke lain pulak aku neh #
okay lah , mama kite dah panggil kite tuh . Next time kite update lagy ea . pai :*

PAST • FUTURE
Bonjour!


Hey! My name is Aura. I'm 12 Years Old. Welcome to my sweet bloggie^^

Say Hi!

" Change with yours "

Memories

  • 30 Perkara Perempuan tak Sempat Bagitau Lelaki :)
  • Cinta ♥ Jiwang
  • Bad Mood !!
  • Senarai Pemenang ABPBH Ke-25 Tahun . Tahniah Aaron...
  • Busyyyyyyyyyyy ):
  • Saudara/i , Tahniah kerana anda dipilih Tawaran Be...
  • Belajar Cinta Dari Cicak
  • Blog Hana Tajima Tudung Style
  • Kebingungan
  • Omg ! Kerana Boyfriend Sanggup Hina Allah !!!

  • Thanks!

    Basecode :AuraSabrina
    Basecode :Masterly_elmo
    Pictures : We Heart It