Story Of My Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Kebingungan
Thursday, 16 February 2012 • 23:20 • 0 Girl(s)

Ya Allah ,,Kenapa DIA harus muncul lagi dalam hidup aku,cukup-cukup lah ,aku dah ambik masa selama 3 Month untuk aku Lupakan kau , and now,kau tetiba muncul balik dalam hidup aku ,OMG !aku dah tak tahu macam mane aku nak lupakan kau balik.Haisyh=Masalah lah kau ni,And, boleh pulak kan kau gantung keputusan macam tu je ? teruk lah kau ni, bila aku ajak bincang elok2, nak settle kan bende ni elok2, kau buat macam tak ade perasaan kan ? Baguslah , aku memang RESPECT orang macam kau ni , Act, hati aku baru terbuka nak bagi kau peluang Kedua , and kau? ape kau buat ? aku tak habis cakap lagi tetibe kau dah buat keputusan !!*whooa~cool..cool.. ! Okay , kau sendiri yg cakap kan ? "Ok, Settle, Kau buat haluan kau, Aku buat haluan aku" okay FINE ! Bagus lah kau ni kan ? kau ade otak right ? kau pikir lah dulu sebelum nak buat pape kuputusan , ni tak,main cakap je, Weyh= Kau lelaki kan ? Jangan nak jadi Pengecut lah !!

okay ,Memang sulit untuk menghilangkan sebuah perasaan ataupun pergi dari orang yang kita cintai, namun melihat kenyataan seperti itu bererti memang kita harus berusaha untuk melupakan cinta tersebut, apalagi bila DIA sudah meminta maaf dan kita dah memberikan kemaafan untuk DIA, pasti di sebalik semua ini pasti akan ada hikmah bagi kita mahupun bagi DIA juga..SAYANG , terimalah keadaan…

#IStillLoveYouHoney !!

PAST • FUTURE
Bonjour!


Hey! My name is Aura. I'm 12 Years Old. Welcome to my sweet bloggie^^

Say Hi!

" Change with yours "

Memories

  • Omg ! Kerana Boyfriend Sanggup Hina Allah !!!
  • Anugerah Juara Lagu 26
  • Okay , aku sangat sayang kan kau walaupun ada ra...
  • Mencintai Seseorang :D
  • Tak Sabar :)
  • Perbezaan Diantara Cinta , Sayang , Minat Dan Suka...
  • Hati - hati Dengan Tindakan Anda
  • 19 Hadis Mengenai Wanita
  • Doa Pendekat Jodoh
  • December

  • Thanks!

    Basecode :AuraSabrina
    Basecode :Masterly_elmo
    Pictures : We Heart It