Story Of My Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Facebook ni ! suke hati dia je nak tukar profile orang !
Sunday, 5 August 2012 • 18:27 • 0 Girl(s)
nie yang aku nak marah ni.Nie yang buat aku makin nak benci facebook ni.Nie yang buat aku nak tweet 24jam nie,Nie yang buat aku rasa nak terminate akaun facebook aku (ok ini tipu)


suka hati mark (zuckerberg) ja nak tukar-tukar profile aku..Profile facebook yang baru tu aku tak suka la sebab tu sebelum ni aku tak pernah gatal-gatal tangan pun nak klik change to new layout tuu..and petang nie bila aku online ja..jadi cam nie



aku klik la pangkah kat atas tu . Ingat dia ignore ja tak nak tukar.but then jadi macam nie



suka hati je kan?


deymm la . Suka hati je dia tukar.Patut la member aku cakap satu hari nanti facebook akan tukar layout jadi yang baru automatik .So Hari nie memang kena batang hidung aku sendiri la ..deymm again.. susahkan hidup la layout baru ni. Tak minat betul aku .Aku ni bukan suka sangat canggih-canggih sangat(biasa la orang lama)haha.. Biasa-biasa sudah .Yang lama dah ok dah rasanya. lepas nie nak buat group ‘Kami Anti Layout Baru’.haha



DEMMTAKBESTLACAMNIE..esok nak terminate facebook (kalau rajin)huh!!

PAST • FUTURE
Bonjour!


Hey! My name is Aura. I'm 12 Years Old. Welcome to my sweet bloggie^^

Say Hi!

" Change with yours "

Memories

  • saya tak comel macam awak , awak dan awak :)
  • Jadi Guard Pintu Bilik Mayat ??
  • " 50 things that girls should know about guys "
  • Yasmin Hunwick : AL fatihah ..
  • ♥Terengganu♥
  • The Broken Heart
  • New Life , New Blog :)
  • 30 Perkara Perempuan tak Sempat Bagitau Lelaki :)
  • Cinta ♥ Jiwang
  • Bad Mood !!

  • Thanks!

    Basecode :AuraSabrina
    Basecode :Masterly_elmo
    Pictures : We Heart It